Zepro
Standard Lifte
Slædelifte
Special lifte
Tilbehør
Betjeningskontakt
Liftplade tilbehør
Trækkrog
SmartPower
Tætningssystem & Vendeprofil
Centralsmørring & Miljøolie
Automat vip
ADR
Sikkerhed
Miljø
Kvalitet
Produkt Video
StartProdukter & LøsningerTilbehørTætningssystem & Vendeprofil

Tætningssystem & Vendeprofil

Liften levereres med en vendeprofil i  gummi (7), samt en stålskinne, kan også være i  aluminium (8), for montering på den nedrste kant på opbygningen. Vendeprofilen er  2600 mm lang og stålskinnen 2585 mm. Desuden indgår 2 gummilister (6), samt stålskinner, kan også være aluminium. (9), for montering på kanterne på opbygningen. Gummilisterne kan være 3600 mm, 4500 mm eller 5000 mm så det kan passe til opbygnings længden. Stålskinnerne er  1750 mm for liftplader op til 1700 mm eller 2600 mm for liftplader over 1700 mm. Den korte skinne findes kun i stål, men den lange både i stål og aluminium.

. Tätningssystem

Overkants tætning 
Det findes to typer af overkants tætning. Den ene består af en gummiliste (3) mellem opbygningen og liftpladen, samt en ydre gummiliste.(2) og en stålskinne (1) af stål eller aluminium. Gummilisterne levereres i længder på 2600 mm. Begge gummilister fåes også som meter vare. 

Den anden består af en øvre gummiliste (4) med en aluminiumprofil (11) som tætner i overkanten på opbygningen. (1) skinne i  stål eller aluminium. Gummilisten, aluminiumprofilen och skinnen er  2600 mm lange. Gummilisten findes ikke som meter vare.

Sidetætninger
Udover standardlisterne kan man få  komplette sidetætninger med yderligere en ydre gummiliste (2). Dette kræver at man bytter den ud med skinnen (9) med en med dobbelt riller (1).  Der findes en tungere variant . (5). Denne kræver også af skinnen bliver byttet ud. Den ydre gummiliste levereres i længder på 2600 mm. Udbytnings listen sælges som meter vare (5) 

Vendeprofil (stål)
Hvis man har døre på sin opbygning, kan det være en fordel at vælge denne vendeprofil i stål. (10) den fungerer som distance imellem opbygning og liften.

Den afhjælper at du ødelægger dine døre, ved lukning af disse.