Zepro
Standard Lifte
Slædelifte
Special lifte
Tilbehør
Betjeningskontakt
Liftplade tilbehør
Trækkrog
SmartPower
Tætningssystem & Vendeprofil
Centralsmørring & Miljøolie
Automat vip
ADR
Sikkerhed
Miljø
Kvalitet
Produkt Video
StartProdukter & LøsningerTilbehørSmartPower

SmartPower

Zepro´s nye SmartPower-system er et tilbehør med mange fordele.. Vi har udviklet systemet i samarbejde med  markedsledende leverandører af loadings apperater, som har lang erfaring med at lave omkostnings effektive løsninger, med høj effektive batterier. Vi udbyder simpelthen en enkelt og unik løsning for at øge effektiviteten og anvendelses mulighederne af din lift.

Zepro udbyder både en integreret version placeret inde i stammen og en separet version tilpasset til eftermontering på Zepro-lifte, og yderligere på lifte af andet fabrikat.  Det integrerede systemet er forud indstillet og derved får man en hurtigere installation. Placeringen inden i stammen, gør at der ikke skal bruges yderligere plads/udstyr på bilen eller traileren.

Batterierne er specielt tilpasset til denne type af drift, og klarer at blive ladet og afladet mange gange.

Med hjælp fra et ekstra kabelsæt og en omformer kan systemet tilsluttes til en 220V strømkilde for ladning ved rampe eller lign.. SmartPower bestilles komplet med kabler tilpasset din bil, trailer. Kablerne i SmartPower opfylder selvfølgelig standard tilslutninger, så de er lettere at tilslutte bilen eller traileren. SmartPower er monteret med et ud signal som kan kobles til styrekortet. Dette afbryder strømmen når den kommer under 18V.

pdf1  Monteringsanvisning Integrerad

pdf1  Monteringsanvisning Extern

SmartPower integrerad

Integrerad

SmartPower extern

Extern