Zepro
Standard Lifte
Slædelifte
Special lifte
Tilbehør
Betjeningskontakt
Liftplade tilbehør
Aflæsnings plade
Containerstop & Advarselslamper
Fodtrin og hjælpestige
Belægninger
Trækkrog
SmartPower
Tætningssystem & Vendeprofil
Centralsmørring & Miljøolie
Automat vip
ADR
Sikkerhed
Miljø
Kvalitet
Produkt Video
StartProdukter & LøsningerTilbehørLiftplade tilbehørContainerstop & Advarselslamper

Containerstop & Advarselslamper

Containerstop

Når man skal håndtere rullebure eller anden rullende last, kan det være fornuftigt at have containerstop i pladen. Specielt til de forskellige typer af rullebure er det en fordel med containerstop som klapper op. Hvis man  derimod oftes håndterer gods af samme type, dvs. mælk, så kan man anvende "skåle" stop i pladen, der er fordybninger i pladen. Så kan man laste flere kolli på pladen og tage den ene væk uden at påvirke de andre.

Containerstoppet bør placeres så nær bilen som muligt, selvfølgelig taget i betragtning af hvilken type liftplade man har, samt hvilken last man skal have med. Dette er for at vægten skal være helt ude på spidsen af pladen, og for ikke at komme for langt væk fra max belastningspunktet. containerstop findes både til aluminium og stålplader.

Det kan godt lade sig gøre at eftermontere containerstop, men vi anbefaler dog at de bliver monteret direkte fra fabrikken.

Containerstop findes til alle typer af Z-lifte..

Rullstopp

.

Varningslampor

Advarselslamper

For at øge sikkerheden ved last og losning, kan man montere advarselslamper i pladen. Lamperne gør det lettere at se kanten på pladen i mørke og dårligt vejr. Ydermere er det en ekstra sikkerhed for alle som er rundt om liften, da alle kan se den er i brug.

Lamperne aktiveres automatisk når liftpladen sænkes til horisontal stilling. De kan med fordel monteres fra fabrik.

Advarselslamper findes til alle typer af lifte.